Δραστηριότητες

Οι φοιτητές της Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Κ Επιχειρήσεων Φιλοξενίας έχουν δύο επιλογές σχετικά με τη στέγασή τους:
Μπορούν να μένουν στη φοιτητική εστία στο χώρο του Τ.Ε.Ι.Θ. Μπορούν επίσης, να μείνουν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σίνδο ή τη Θεσσαλονίκη. Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, μπορούν να λάβουν επιδότηση ενοικίου.
  
Σε ό,τι αφορά τη σίτιση, το Τ.Ε.Ι. παρέχει σ’ έναν αριθμό φοιτητών που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, μια κάρτα, με την οποία δικαιούνται δωρεάν διατροφή σε συγκεκριμένα εστιατόρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή στο εστιατόριο του ιδρύματος. Όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να παίρνουν στα ίδια εστιατόρια δύο γεύματα ημερησίως έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οργανώνονται κάθε εξάμηνο εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και άλλες περιοχές της Ελλάδος.

   Οργανώνονται επίσης αγώνες τοξοβολίας, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου και Πινγκ-Πονγκ. Ακόμη γίνεται διδασκαλία δημοτικών χορών και υπάρχει οργανωμένη θεατρική ομάδα.


Ενδιαφέροντα
Ενδιαφέροντα1

Γενικές πληροφορίες
Γενικές πληροφορίες
Συνολικές επισκέψεις:

Υποστηρικτές
Υποστηρικτές
Το Τμήμα θέλει να ευχαριστήσει τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς που υποστηρίζουν
το εργο του.
Επιλέξτε για περισσότερες
πληροφορίες εδώ.

Ερευνητικό έργο
Ερευνητικό έργο
Εδώ παρατίθεται το δημοσιευμένο Ερευνητικό Έργο του Τμήματος. Επιλέξτε για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ανάπτυξη
Ανάπτυξη


Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας / Εκτυπώθηκε: 23/10/2018